تجهیزات آشپزخانه بیرون بر

تجهیزات آشپزخانه بیرون بر

زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه

تجهیزات آشپزخانه بیرون بر

تجهیزات آشپزخانه بیرون بر به تجهیزاتی گفته می شود که برای تهیه، نگهداری، بسته بندی و تحویل غذا در آشپزخانه های بیرون بر استفاده می شوند.در این مقاله آشپزخانه حاتم در بندرعباس به ما کمک میکنند تا این تجهیزات را به طور کامل بشناسیم که عبارتند از:

  • اجاق گاز: اجاق گاز، یکی از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه بیرون بر است. اجاق گاز صنعتی، برای پخت و پز غذا استفاده می شود.

  • یخچال و فریزر: یخچال و فریزر، برای نگهداری مواد غذایی تازه و آماده استفاده می شود.

  • خط تولید غذا: خط تولید غذا، برای آماده سازی و بسته بندی غذا استفاده می شود.

  • وسایل پخت و پز: وسایل پخت و پز، مانند ماهیتابه، قابلمه، تابه و سیخ، برای پخت و پز غذا استفاده می شوند.

  • وسایل سرو و پذیرایی: وسایل سرو و پذیرایی، مانند بشقاب، قاشق، چنگال، کارد و لیوان، برای سرو و پذیرایی غذا استفاده می شوند.

  • وسایل حمل و نقل: وسایل حمل و نقل، مانند ماشین های حمل غذا، برای تحویل غذا به مشتریان استفاده می شوند.

انتخاب تجهیزات مناسب برای آشپزخانه بیرون بر، اهمیت زیادی دارد. تجهیزات باید متناسب با نیاز آشپزخانه و حجم کاری آن انتخاب شوند. همچنین، باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند تا بتوانند به مدت طولانی کار کنند.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

ویژگی های یک آشپزخانه بیرون بر خوب
آشپزخانه های بیرون بر

دیدگاهتان را بنویسید